Головна Новини Зірки Королевські особи Як Барак Обама і Шварцнеггер: стало відомо, у скільки обходиться публічна промова екс-герцогів Сассекських
commentss НОВИНИ Всі новини

Як Барак Обама і Шварцнеггер: стало відомо, у скільки обходиться публічна промова екс-герцогів Сассекських

Організатори публічних заходів нарікають на високу вартість участі королівського подружжя за виступ

20 вересня 2020, 22:32
Поділіться публікацією:

Принц Гаррі і його дружина Меган Маркл, незважаючи на відмову від монаршого титулу, як і раніше оцінюють себе по-королівськи, що позначається на високій ціні за їх виступ на публічних заходах. Про це повідомляє видання "Глянець", посилаючись на американський журнал The Sun.

Як Барак Обама і Шварцнеггер: стало відомо, у скільки обходиться публічна промова екс-герцогів Сассекських

Так, згідно з інформацією, який повідав пресі один з організаторів світських виходів, публічний виступ Меган або Гаррі може обійтися в круглу суму.

"Як правило, тариф за їх мова починається від суми 750 тисяч до мільйона. Така ж вартість за аналогічний час екс-президента США Барака Обами і популярного актора Арнольда Шварцнеггера", — зазначає інсайдер з світської середовища.

При цьому він додав, що вказаний діапазон ціни передбачає королівський статус виступаючого, але на сьогодні Меган і Гаррі не є представниками британської монархії, а просто залишаються прямими родичами династії.

"Вся справа в тому, що ця пара має неймовірну енергією і приваблива для публіки. Їх виступи продовжують чекати люди по всьому світу, інтерес до них не втрачається і тому цілком справедливо, що у них такі запити", — виправдовують подружжя "блакитних кровей" .

Перед участю в будь-якому із заходів, що були герцоги уважно читають контракт, підписують і наполягають на тому, щоб ситуація була підконтрольна під час виступу саме їм.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Меган Маркл після переїзду з Британії в Нью-Йорк почала шукати роботу в кіно . Відзначимо, що до заміжжя з принцом вона займалася акторською діяльністю.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини