Головна Новини Зірки Королевські особи Меган Маркл розповіла, як справляється з троллінгом в інтернеті
commentss НОВИНИ Всі новини

Меган Маркл розповіла, як справляється з троллінгом в інтернеті

Герцогиня Сассекська розповіла підлітковому підкасту, як вона боролася з троллінгом в інтернеті, з яким багато підлітків регулярно зіштовхується

11 жовтня 2020, 20:12
Поділіться публікацією:

Герцогиня Сассекська Меган (Маркл) в інтерв'ю підкасту Teenage Therapy розповіла, що недавно дізналася про те, що у 2019 році вона була людиною, яку найчастіше тролили (Троллінг — форма соціальної провокації або знущання в мережевому спілкуванні, — ред.) В інтернеті. Про це пише CNN.

Меган Маркл розповіла, як справляється з троллінгом в інтернеті

Вона звернула увагу на те, що протягом 8 останніх місяців практично випала з публічного простору, щоб максимально часу присвячувати своїй дитині. Але, за її словами, це не врятувало її від поширення неправдивої інформації в мережі. Меган Маркл також зазначила, що неважливо, скільки років людині, яка піддається тролінгу, це змушує переживати — це не нормально і завдає шкоди психічному здоров'ю.

Меган Маркл також звернула увагу на те, що у всіх свій досвід і важливо це розуміти. Якщо одна людина може ігнорувати знущання в Мережі, то для іншого це все може бути дуже болісно. Кожен індивідуально відчуває, коли його почуття зачіпають.

Підкаст Teenage Therapy веде група з п'яти друзів-підлітків, що базується в Каліфорнії. Герцог і герцогиня Сассекські стали гостями програми у Всесвітній день психічного здоров'я, щоб розповісти людям про те, як важливо залишатися в гарній формі і фізично, і розумово, і емоційно.

Раніше "Коментарі" писали, що Меган Маркл зізналася, як ставиться до хейтерів та критики.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини