Головна Новини Зірки Королевські особи Принц Гаррі може повернутися до Великобританії без дружини
commentss НОВИНИ Всі новини

Принц Гаррі може повернутися до Великобританії без дружини

За даними ЗМІ, у принца з Єлизаветою II повинен відбутися серйозна розмова

10 жовтня 2020, 17:35 comments1746
Поділіться публікацією:

Принц Гаррі найближчим часом прибуде до Великобританії для розмови з королевою Єлизаветою II. Про це повідомляє The Sun з посиланням на власні джерела.

Принц Гаррі може повернутися до Великобританії без дружини

За даними ЗМІ, основна причина зустрічі — поговорити з онуком про його публічні висловлювання про президентські перегони в Сполучених Штатах Америки. Персонал вже отримав наказ підготувати особняк до прибуття Гаррі. Очікується, що принц буде на аудієнції один, без своєї дружини Меган Маркл. До того ж Гаррі обов'язково проведе два тижні на самоізоляції перед розмовою з королевою.

Як раніше повідомляли "Коментарі", Меган Маркл розповіла, як вона реагує на критику.

Герцогиня Сассекська вирішила боротися з коментарями в соцмережах за допомогою гумору. Вона впевнена, що це допоможе зберегти нервову систему і простіше сприймати будь-яку критику. Тим більше, що Хейтер завжди буде вистачати, тому не потрібно на це витрачати значну частину свого дорогоцінного часу.

Меган Маркл також додала, що коли вчишся адекватно сприймати правду, то життя стає набагато простіше. Саме такий підхід до коментарів Хейтер допомагає їй звільнятися від усіх оцінок і суджень, вільно рухаючись далі по своєму шляху.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини