Головна Новини Зірки персона 9 найбільш неочікуваних голлівудських розставань у 2020 році
commentss НОВИНИ Всі новини

9 найбільш неочікуваних голлівудських розставань у 2020 році

У цьому році розійшлися навіть ті пари, які були взірцем для багатьох

11 листопада 2020, 03:00 comments2029
Поділіться публікацією:

Цей рік видався важким для багатьох пар, яким не вдалося зберегти стосунки. 

9 найбільш неочікуваних голлівудських розставань у 2020 році

Фото: Elite Daily

За період пандемії у 2020-му році збільшилася кількість розлучень. На жаль, ця участь не минула стороною і зірок світового масштабу. Відтак розійшлися навіть ті пари, які були взірцем для багатьох. 

1. Меган Фокс та Остін Грін

Шлюб голівудських акторів тривав 10 років. За цей час Меган зі своїм запальним темпераментом та спокійніший Остін доповнювали один одного. Проте цього виявилося замало. Не зважаючи на трьох спільних дітей, Меган Фокс пішла від чоловіка до репера Machine Gun Kelly.

9 найбільш неочікуваних голлівудських розставань у 2020 році - фото 2

2. Ванесса Хадженс та Остін Батлер 

Після дев'яти років зустрічань у січні цього року стало відомо розрив пари. Молоді актори часто сяяли на червоних доріжках разом, одягали парні костюми на святкування Геловіну та скрізь були нерозлучні. Тому для шанувальників пари стало шоком, що вони більше не разом. 

9 найбільш неочікуваних голлівудських розставань у 2020 році - фото 3

3. Маделін Петш та Тревіс Міллс

Нові обличчя сучасного шоубізнесу. Він молодий музикант та актор, вона — зірка популярного серіалу "Рівердейл". Проте напружений графік роботи в обох артистів, призвів до розтавання. Варто зазначити, що колишня пара і досі говорить з теплотою про один одного. Відомо, що вони залишилися у дружніх стосунках. 

9 найбільш неочікуваних голлівудських розставань у 2020 році - фото 4

4. Ешлі Бенсон та Кара Делевінь

Дівчата здивували багатьох своїм скандальним романом. Тоді у пари з'явилися і прихильники, і люті ненависники ЛГБТ-спільноти. ЗМІ взагалі закидали, що це лише гра дівчат заради піару. Попри це вони виглядали нерозлучними. У соцмережах, на прогулянці чи на червоній доріжці — завжди удвох. Але як і всі пари з цього списку кризу 2020 року вони не подолали. 

9 найбільш неочікуваних голлівудських розставань у 2020 році - фото 5

5. Келлі Кларксон та Брендон Блекстон

У 2020 році стало відомо про кінець семирічного шлюбу між відомою американською співачкою та її чоловіком. Кларксон подала на розлучення через непримиримі розбіжності, чим неабияк здивувала шанувальників. Адже їхній шлюб був прикладом для наслідування, у якому народилося двоє дітей — хлопчик та дівчинка.

9 найбільш неочікуваних голлівудських розставань у 2020 році - фото 6

6.  Армі Хаммер та Елізабет Чемберс

Ця пара називала себе найкращими друзями, спорідненими душами та партнерами. Проте пригода під назвою "шлюб", яка тривала 10 років цьогоріч закінчилася. В Голівуді їх характеризували як міцне та зразкове подружжя.

Колишня пара повідомила, що спільно виховуватимуть двох дітей та займатимуться налагодженням свого життя вже окремо. 

9 найбільш неочікуваних голлівудських розставань у 2020 році - фото 7

7. Кларк Грегг та Дженіфер Грей

Зірка серіалу "Агенти "Щ.И.Т" та акторка з "Брудних танців" прожили в шлюбі цілих 19 років. Разом вони справляли враження консервативної пари. Завжди разом  та завжди підтримували один одного. Навіть після розлучення в січні 2020-го залишаються в хороших стосунках та продовжують виховувати єдину доньку Стеллу. 

9 найбільш неочікуваних голлівудських розставань у 2020 році - фото 8

8. Ванесса Морган та  Майкл Копеч

Якщо практично усі пари розлучалися мирно, то тут ситуація надто заплутана. Адже ще нещодавно усі заголовки видань майоріли звісткою про одруження молодих людей, а потім й про те, що пара очікує первістка. Раптом стало відомо, що пара розлучається. Причини розриву зірки серіалу "Рівердейл" та перспективного баскетболіста не повідомляється. 

9 найбільш неочікуваних голлівудських розставань у 2020 році - фото 9

9. Демі Ловато та Макс Еріх 

У 2020-му, коли пандемія коронавірусу захопила весь світ, пара вирішила перечекати карантин разом. Співачка та актор навіть встигли заручитися влітку. Здавалося б все йшло чудово, проте у вересні зірки стерли всі спільні світлини зі своїх сторінок в Instagram, а таблоїди почали писати про кінець стосунків. 

9 найбільш неочікуваних голлівудських розставань у 2020 році - фото 10

Нагадаємо, "Коментарі" повідомляли про намір Меланії Трамп піти від свого чоловіка Дональда Трампа. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини