Головна Новини Зірки персона Як побороти осінню нудьгу: секрети від Злати Огневич
commentss НОВИНИ Всі новини

Як побороти осінню нудьгу: секрети від Злати Огневич

Ці секрети допомагають підтримувати гарний настрій

8 жовтня 2020, 22:30
Поділіться публікацією:

З настанням осені, багато людей впадають у відчай і починають скаржитися на пригнічений і напівсонний стан. Популярна артистка Злата Огневич на своїй сторінці в Instagram розповіла, що ж допомагає їй впоратися з осінньою нудьгою.

Як побороти осінню нудьгу: секрети від Злати Огневич

Злата Огневич / Instagram / @zlata.ognevich

Шопінг

Українська співачка порадила в моменти смутку відправлятися на шопінг і порадувати себе якоюсь новинкою, наприклад, косметикою, одягом, а може і речами для дому, які допоможуть зробити його більш затишним.

Знайомства

Знаменитість зізналася, що дуже любить відвідувати різні заходи, де можна знайти натхнення і познайомитися з новими людьми. Так, що не варто сидіти вдома, адже можна сходити на якісь виставки, презентації, у фітнес-студію і т.д. І головне — бути відкритим до нових знайомств.

Чітміл

Артистка радить періодично влаштовувати чітміл — планове порушення дієти, а точніше день, в який ви дозволяєте собі їсти все, що забажає душа. Після цього, звичайно потрібно буде попрацювати в спортзалі, але фізична активність ще нікому не завадила.

Подорожі

Зміна обстановки також йде на користь, тому якщо ви починаєте впадати в депресію — вирушайте в подорож. І необов'язково їхати за кордон, в Україні також є безліч гарних і мальовничих місць.

Як побороти осінню нудьгу: секрети від Злати Огневич - фото 2

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, як пережити осінь без шкоди для здоров'я і настрою.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини