Головна Новини Зірки персона Актриса з серіалу "Клон" вперше стала мамою
commentss НОВИНИ Всі новини

Актриса з серіалу "Клон" вперше стала мамою

Зірка серіалу опублікувала перші фото дитини

2 листопада 2020, 17:00 comments2388
Поділіться публікацією:

Актриса з серіалу "Клон" вперше стала мамою

актриса Стефані Бріту | фото з відкритих джерел

33-річна актриса і фотомодель Стефані Бріту, найбільш відома роллю Саміри в бразильському мелодраматичному серіалі "Клон", вперше стала мамою. Цією чудовою новиною знаменитість поділилася зі своїми підписниками на своїй сторінці в Instagram.

Відомо, що хлопчик, якого назвали Антоніо Енріко, народився в одному з пологових будинків Ріо-де-Жанейро, шляхом кесаревого розтину. Зараз мама і дитина відчувають себе добре. Стефані навіть опублікувала перші фотографії свого малюка, показавши його крихітні ніжки. Знаменитість зазначила, що це найщасливіший день у їхньому з чоловіком житті.

До слова, батько хлопчика Ігор Рачковський — бізнесмен і юрист. У шлюбі із зіркою "Клона" він перебуває вже два роки. До цього Стефані була одружена з футболіста клубу "Мілан", але їх союз розпався через те, що чоловік їй зраджував.

Нагадаємо, що Стефані Бріту запам'яталася глядачам за роллю Саміри в телесеріалі "Клон", а також вона зіграла у фільмах "Карибська квітка" та "Наше життя". Останнім часом актриса повністю зосереджена на сімейному житті, тому мало часу приділяє своїй професії.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що зірка серіалу "Клон" здивувала шанувальників зовнішнім виглядом.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини