Головна Новини Зірки персона Аліна Гросу розлучилася з чоловіком і розповіла, що завадило їхньому щастю
commentss НОВИНИ Всі новини

Аліна Гросу розлучилася з чоловіком і розповіла, що завадило їхньому щастю

Аліна Гросу розповіла, що поки не готова до нових стосунків

21 вересня 2020, 16:55 comments10003
Поділіться публікацією:








Українська артистка Аліна Гросу, яка нещодавно зізналася, чи робила пластичні операції, шокувала новиною про розлучення з російським бізнесменом. Фанати знаменитості стали давно помічати, що співачка не виставляє в мережі спільних фотографій з чоловіком і ігнорує питання про нього. У програмі "Життя відомих людей" артистка вирішила розставити всі крапки над "і".

Аліна Гросу розлучилася з чоловіком і розповіла, що завадило їхньому щастю

Аліна Гросу з чоловіком Олександром

Аліна Гросу зізналася, що вже півроку живе одна, а їх стосункии з Олександром зіпсувалися буквально після весілля. Восени 2019 року чоловік шокував співачку пропозицією пожити окремо. Тоді зірка забрала свої речі та переїхала в іншу квартиру з надією, що через деякий час їм вдасться налагодити стосунки та зберегти шлюб. Але Олександр не робив ніяких дій і не йшов на зустріч до артистки.

Гросу передбачає, що в той час, як вона була на гастролях, її чоловік з кимось познайомився і вирішив спробувати "щось нове". Співачка не звинувачує його в зрадах, стверджуючи, що дуже цінувала його за вірність, коли вони жили разом, але в якийсь момент щось пішло не так.

Після тривалих сварок і з'ясувань відносин, пара вирішила розлучитися. Аліна згадує, що була вражена тим, що екс-чоловік після отримання свідоцтва про розлучення, відразу сфотографував документ.

Співачка каже, що їм не вистачило, швидше за все, мудрості, щоб зберегти шлюб, тому що вони дивилися в різні боки. Вона хотіла стабільності та спокою, коли він жадав експериментів.

Нагадаємо, що весілля Аліни Гросу та Олександра Комкова відбулося в червні 2019 року в італійському замку і було схоже на казку. Співачка не приховувала свого щастя і ділилася ним зі своїми підписниками. До слова, з чоловіком до весілля вони зустрічалися п'ять років.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що американська співачка Cardi В подала на розлучення.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини