Головна Новини Зірки персона Андре Тан розповів, через що ледь не розлучився з дружиною
commentss НОВИНИ Всі новини

Андре Тан розповів, через що ледь не розлучився з дружиною

Андре Тан зізнався, що у нього була депресія

13 жовтня 2020, 13:25 comments1542
Поділіться публікацією:








Відомий дизайнер і модельєр Андре Тан, який недавно перерахував свої улюблені фільми, зізнався, що ледь не розлучився з дружиною на тлі кризи, викликаної пандемією коронавірусу. Про це знаменитість розповів в програмі "Зірковий шлях" на телеканалі "Україна".

Андре Тан розповів, через що ледь не розлучився з дружиною

Андре Тан

37-річний модельєр став одним з перших українських зірок, які підхопили COVID-19. За словами Андре Тана, сталося це в березні поточного року, коли він був у Франції. Коронавірусом також захворіли його дружина і дочка.

У програмі дизайнер розповів, що його лікування проходило важко, йому не хотілося вставати з ліжка і в якийсь момент його "накрила" депресії. Вона була викликана, як пандемією, так і частими сварками з дружиною через проблеми з бізнесом.

Андре Тан зізнався, що ситуація була напруженою і ледь не призвела до розлучення. У мережі вже почали поширюватися чутки, що зіркове сімейство більше не разом, однак, модельєр розставив всі крапки над "і". Він спростував ці домисли і пояснив, що два тижні жив у своїх друзів, але зараз все нормально і вони з дружиною у всьому розібралися.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що Андре Тан назвав кольори в одязі, які додають молодості.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини