Головна Новини Зірки персона Без брів: Анджеліна Джолі з'явилася в новому образі
commentss НОВИНИ Всі новини

Без брів: Анджеліна Джолі з'явилася в новому образі

На знімках Анджеліну Джолі вкрай важко впізнати

19 листопада 2020, 18:25 comments1019
Поділіться публікацією:

Голлівудська красуня, зірка фільму "Малефісента" Анджеліна Джолі настільки перевтілилася у свого персонажа, що шанувальники не відразу її впізнали.

Без брів: Анджеліна Джолі з'явилася в новому образі

Анджеліна Джолі (фото з відкритих джерел)

Вже скоро на екрани виходить новий фентезі-фільм "Пітер Пен і Аліса в країні", в якому Анджеліна Джолі зіграла відразу дві ролі — маму головних героїв і Чирвову Королеву. Для другого образу актрисі довелося кардинально змінити свою зовнішність.

З'явилися кадри, де знаменитість позує у світлій перуці й білій сукні, на якій зображено велике червоне серце. Її обличчя виглядає блідим, а брови й зовсім відсутні. За допомогою цього гриму їй вдалося повністю перевтілитися в Чирвову Королеву і ще більше заінтригувати фанатів.

Без брів: Анджеліна Джолі з'явилася в новому образі - фото 2
Без брів: Анджеліна Джолі з'явилася в новому образі - фото 3

Нагадаємо, що кінострічка "Пітер Пен і Аліса в країні" розповідає про брата і сестру, які успадкували від своєї матері тягу до пригод. Коли їх сім'я стикається з фінансовими труднощами, Пітер і Аліса відправляються в подорож, яка повно небезпек і чарівництва.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що в мережі з'явився трейлер нового фентезійного фільму, де головну роль зіграла Анджеліна Джолі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини