Головна Новини Зірки персона «Боровся» за правду в соцмережах і почав гру: Кондратюк про свої заняття на карантині
commentss НОВИНИ Всі новини

«Боровся» за правду в соцмережах і почав гру: Кондратюк про свої заняття на карантині

Кондратюк читав книги, дивився фільми та почав гру «Караоке на дивані»

30 червня 2020, 13:05 comments1137
Поділіться публікацією:

Через пандемію коронавіруса в Україні з 12 березня офіційно був введений жорсткий карантин. Жителів наполегливо просили берегти здоров'я і не виходити на вулицю без потреби. Український ведучий Ігор Кондратюк в ексклюзивному інтерв'ю виданню "Коментарі" розповів, чим займався на самоізоляції і як карантин вплинув на їхні стосунки з дружиною.

«Боровся» за правду в соцмережах і почав гру: Кондратюк про свої заняття на карантині

"Все в порядку. Стосунки ніяк не постраждали, а навпаки – покращилися. Тому що ми весь цей період постійно спілкуємося зі старшими дітьми. Вони навіть жили певний період з нами. Я особисто читав книги, дивився кіно та серіали, "боровся" за правду в соціальних мережах. Почав гру в Інстаграмі "Караоке на дивані", на сторінці", — зазначив шоумен.

Також Ігор Кондратюк поділився своїми думками з приводу пандемії коронавіруса. Він підкреслив, що реакція української влади на проблему була більш-менш вдалою, хоча зараз важко судити про це.

"Історія покаже. Дуже важко, до речі, зрозуміти критерії "вдалості" карантину для кожної країни. Кількість тих, хто захворів? Кількість тих, хто одужав? Кількість померлих? А може то, як вдалося утримати ВВП країни під час карантину? Не знаю. І впевнений, зараз вам ніхто цього не скаже. Є різні думки. Знову ж – історія покаже", — сказав ведучий.

Нагадаємо, що незважаючи на ряд послаблень, карантин в Україні продовжено до 31 липня.

Повну версію інтерв'ю "Коментарів" з Ігорем Кондратюком читайте тут.

Раніше наше видання повідомляло, що ведучий Ігор Кондратюк розповів, чому з екранів пропала передача "Караоке на Майдані".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: Комментарии
comments

Обговорення


Новини