Головна Новини Зірки персона Cardi В подала на розлучення: що співачка вимагає від чоловіка
commentss НОВИНИ Всі новини

Cardi В подала на розлучення: що співачка вимагає від чоловіка

Cardi В вимагає первинне право опіки над дочкою

16 вересня 2020, 15:30
Поділіться публікацією:

Шлюб американської зірки Cardi В, яка на початку 2020 року заявила про те, що хоче зайнятися політичною кар'єрою, тріснув по швах. Знаменитість подала в суд і вимагає розлучення з репером Offset, з яким прожила разом три роки. Таку інформацію надало TMZ.

Cardi В подала на розлучення: що співачка вимагає від чоловіка

співачка Cardi В

Причина такого рішення співачки не відома, але вона ясно дала зрозуміти, що примирення в їх сім'ї не буде. Документи на розірвання шлюбу Cardi В подала вчора, 15 вересня, в Грузії.

Інсайдер повідомляє, що американська виконавиця зобов'язує екс-чоловіка виплачувати аліменти на їх дворічну дочку Калче Кіару Сефас, тільки точну суму виплат не називає. Cardi В зізналася, що вони з чоловіком не живуть більше разом і жодних шансів на примирення у них немає. Також вона вирішила поділити з репером Offset все майно порівну, єдина умова полягає в тому, що колишній чоловік повинен оплатити всі судові витрати.

Нагадаємо, що Cardi В вийшла заміж на реп-виконавця у вересні 2017 року, а трохи пізніше у них народилася донька. У зіркової сім'ї й раніше були труднощі, адже в грудні 2018 року вони вже були на межі розлучення через зради з боку Offset. Але тоді їм вдалося налагодити відносини, правда, ненадовго.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що соліст групи Little Big розлучається з дружиною.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини