Головна Новини Зірки персона "Це те, що я буду нести до кінця життя": Святослав Вакарчук про смерть батька
commentss НОВИНИ Всі новини

"Це те, що я буду нести до кінця життя": Святослав Вакарчук про смерть батька

"Я живу пам'яттю, я живу спогадами, я живу його енергією"

11 вересня 2020, 18:38 comments1069
Поділіться публікацією:

В цьому році пішов з життя батько лідера групи "Океан Ельзи" Іван Вакарчук. Відомо, що він був видатним вченим-фізиком і займав посаду ректора Львівського національного університету імені Івана Франка. Пройшов не один місяць, перш ніж Святослав Вакарчук розповів, що допомогло йому пережити страшну втрату. Про це пише видання segodnya.

"Це те, що я буду нести до кінця життя": Святослав Вакарчук про смерть батька

"Це те, що я буду нести до кінця життя": Святослав Вакарчук про смерть батька. Фото: pravda.

Про цю делікатну тему музикант розповів у своєму інтерв'ю для програми "Слава+". Він поділився, що продовжує жити спогадами про батька, що продовжує говорити з ним, ніби той поруч. Також Вакарчук говорить про те, що немає сенсу мучити себе питаннями або здогадками, краще прийняти реальність, якою б вона не була. Він згадує свого тата, як людину з аналітичним мисленням. Івану Вакарчуку не сподобалося б, якщо рідні почали постійно згадувати минулий час.

Навіть після втрати батька, Святослав хоче прожити своє життя так, щоб тато зміг їм пишатися. Виконавець каже, що його смерть допомогла подивитися на речі іншими очима, зрозуміти, що у кожного є своя місія на Землі. Вакарчук упевнений, що батько наглядає за ним зверху, тому він зробить все для того, щоб Іван Вакарчук пишався ним.

”Це те, що я буду нести до кінця життя”: Святослав Вакарчук про смерть батька - фото 2

"Смерть батька дала мені місію: я постійно хочу, щоб він мною пишався, щоб він бачив з неба і думав, що не дарма виростив і виховав сина. Це те, що я буду нести до кінця життя", — розповідає співак.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини