Головна Новини Зірки персона «Це вбило мене надовго»: співачка МакSим шокувала особистою історією
commentss НОВИНИ Всі новини

«Це вбило мене надовго»: співачка МакSим шокувала особистою історією

Співачка зізналася, що страждала на алкоголізм

7 листопада 2020, 00:30 comments1681
Поділіться публікацією:








37-річна популярна артистка МакSим, яка в лютому 2020 року заявила про те, що бере паузу в кар'єрі, вперше розповіла про те, що втратила дитину і лікувалася від алкогольної залежності. Своїми одкровеннями співачка поділилася в програмі "Доля людини" на YouTube-каналі.

«Це вбило мене надовго»: співачка МакSим шокувала особистою історією

МакSим / РІА Новини / Катерина Чеснокова

Артистка виховує двох дочок від попередніх шлюбів, і коли молодшій було два роки, вона завагітніла втретє. Для МакSим це було радісною несподіванкою, тому що в той момент у неї були проблеми зі здоров'ям, вона важила 39 кілограмів і у неї в житті було багато стресових ситуацій. І, на жаль, дитина не вижила.

"Організм дав збій, дуже серйозний. Я постійно лежала на збереженні ... на великому терміні не вдалося виносити дитину і це те, що мене вбило в той момент. І надовго ", — зізналася співачка.

Після цієї історії, артистці було не легко, вона не могла сконцентруватися на роботі й продовжувати свою діяльність. І свій біль, викликаний втратою дитини й страшною аварією, в яку МакSим потрапила у 2019 році, вона стала заглушати алкоголем.

"Я познайомилася з алкоголем. Прямо щільно. Мій організм не був готовий до такого стану, я двічі побувала в реанімації ... Я цим рятувалася, тому що знеболюючі не допомагали ", — зазначила знаменитість.

Чоловік, з яким зараз зустрічається зірка, і діти допомогли їй впоратися з цією проблемою. Наразі МакSим планує повернутися до колишньої діяльності й вже презентувала нову пісню під назвою "Забуваю".

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що співачка МакSим шокувала шанувальником "нездоровим" зовнішнім виглядом.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини