Головна Новини Зірки персона Дуа Ліпа засвітила стрункі ноги в напівпрозорій сукні
commentss НОВИНИ Всі новини

Дуа Ліпа засвітила стрункі ноги в напівпрозорій сукні

Дуа Ліпа любить приміряти на себе різні образи

12 жовтня 2020, 10:25 comments2290
Поділіться публікацією:

Дуа Ліпа засвітила стрункі ноги в напівпрозорій сукні

Дуа Ліпа / Global Look Press / ImagePressAgency / face to face

Популярна співачка Дуа Ліпа, яка під час карантину експериментувала зі своєю зовнішністю і здивувала фанатів новим кольором волосся, знялася у відвертій фотосесії, продемонструвавши свою струнку фігуру. Новими знімками зірка похвалилася на своїй сторінці в Instagram.

Дуа Ліпа позувала в напівпрозорій сукні, розшитій чорними намистинками, які надали її образу особливої "перчинки". Знаменитість знялася без бюстгальтера, підкресливши свої груди. А відвертий виріз сукні акцентував увагу на її струнких і довгих ногах. Свій образ співачка доповнила підвіскою з кулоном у вигляді зірки, чорними босоніжками на високих підборах і яскравим макіяжем, який гармонійно поєднувався з її зухвалим вбранням.

Шанувальники прийшли в захват від таких відвертих фотографій знаменитості. Її пост зібрав понад 2,7 млн лайків і безліч коментарів. Фанати відзначили, що Дуа Ліпа має чудовий вигляд.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що 29-річна модель і актриса Емілі Ратажковскі похвалилася стрункою фігурою в купальнику власного бренду.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини