Головна Новини Зірки персона Джастін і Хейлі Бібер відзначили «паперове весілля»
commentss НОВИНИ Всі новини

Джастін і Хейлі Бібер відзначили «паперове весілля»

Джастін і Хейлі влаштували пікнік на двох

14 вересня 2020, 14:10 comments1432
Поділіться публікацією:

Джастін і Хейлі Бібер відзначили «паперове весілля»

Джастін і Хейлі Бібер | Legion Media

Одна з найкрасивіших пар Голлівуду Джастін і Хейлі Бібер відзначили другу річницю весілля, яку в народі називають "паперовою". Про цю подію знаменитості повідомили на своїй сторінці в Instagram.

Канадський співак опублікував коротке відео, на якому показав свою дружину Хейлі. Пост він підписав: "2 years today" і опублікував смайлик з поцілунком. А його дружина опублікувала кілька фотографій з пікніка, який, очевидно, вони влаштували на честь свого свята. Знаменитості розстелили на газоні плед, накупили в магазині всілякої смакоти та насолоджувалися товариством один одного.

Шанувальники та друзі зіркової пари не скупилися на привітання і побажали молодій сім'ї залишатися завжди такими закоханими та щасливими. До слова, пост Джастіна Бібера менше ніж за добу зібрав понад 8 мільйонів лайків.

Нагадаємо, що Джастін і Хейлі Бібер одружилися таємно у вересні 2018 року, а пишне весільне свято влаштували через рік, запросивши своїх родичів та друзів.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що канадський виконавець Джастін Бібер зробив своїй дружині подарунок за 25 млн доларів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини