Головна Новини Зірки персона Джонні Деппа підозрюють в романі з молодою моделлю
commentss НОВИНИ Всі новини

Джонні Деппа підозрюють в романі з молодою моделлю

Джонні Деппа бачила з дівчиною кілька разів в готелі

6 вересня 2020, 14:25 comments1312
Поділіться публікацією:

Голлівудського красеня, зірку фільмів "Турист" та "Таємне вікно" Джонні Деппа підозрюють в новому романі. Видання Daily Mail повідомляє, що актор перебуває в любовних стосунках з моделлю Софі Герман, яка молодша за знаменитість на 24 роки.

Джонні Деппа підозрюють в романі з молодою моделлю

Джонні Депп / Софі Герман | Getty Images, instagram.com/xxsophiehermannxx

За даними інсайдера, знайомство Джонні та німецької моделі відбулося в лютому 2020 року в Лондоні. Перший крок зробила 33-річна Софі, залишивши акторові свій номер мобільного телефону. З того часу вони почали активно спілкуватися.

ЗМІ повідомляють, що зірку "Піратів" вже кілька разів бачили в компанії молодої дівчини, вони проводили час в одному з п'ятизіркових готелів Лондона.

Про передбачувану обраницю Джонні Деппа відомо не так вже й багато. Дівчина займається акторством і модельним бізнесом, любить подорожувати, займатися спортом і активно веде свою сторінку в соціальній мережі.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що зараз в мережі бурхливо обговорюють новий роман Бреда Пітта з німецькою моделлю Ніколь Потуральскі, якій 27 років і вона перебуває у шлюбі з відомим ресторатором.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини