Головна Новини Зірки персона Ед Ширан розповів про залежність від алкоголю і фаст-фуду
commentss НОВИНИ Всі новини

Ед Ширан розповів про залежність від алкоголю і фаст-фуду

Ед Ширан додав, що рідко робить щось наполовину

29 липня 2020, 11:40
Поділіться публікацією:

28-річний відомий британський виконавець Ед зізнався, що страждає від різного роду залежностей як від їжі, так і від алкоголю — і ні в чому не знає міри. Таку інформацію надало видання The Sun.

Ед Ширан розповів про залежність від алкоголю і фаст-фуду

"Якраз читаю зараз книгу про Елтона Джона і з ним відбувалося багато схожого на те, що відбувається зі мною. Він розповідає, як міг з'їсти по кілька відер морозива та десертів за раз, щоб потім страждати від нудоти. І у мене таке було. Або знамениті п'яні рейди Елтона, під час яких він дивиться, скільки може випити. Я робив те ж саме", — розповів музикант.

Співак додав, що рідко робить щось наполовину. Ед думає, що чим більше людина споживає, наприклад, цукру, солодощів, фастфуда, кокаїну і алкоголю — тим краще їй стає.

"Головне контролювати себе. Мені це дається особливо важко: я ж весь в татуюваннях, рідко роблю щось наполовину. І якщо вже я п'ю, то не бачу сенсу обмежуватися тільки однією склянкою вина. Краще я відразу вип'ю дві пляшки. Адже саме останній вибір призведе до того, що на наступний день ти будеш сумним і розбитим", — підкреслив Ширан.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що Ед Ширан вперше зняв у кліпі свою дружину.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини