Головна Новини Зірки персона Євген Хмара зізнався, з якими артистами хотів би співпрацювати
commentss НОВИНИ Всі новини

Ексклюзив Євген Хмара зізнався, з якими артистами хотів би співпрацювати

Євген Хмара розповів, яких зірок вже запрошував на свої концерти

20 липня 2020, 12:15
Поділіться публікацією:

Талановитого композитора, піаніста-віртуоза Євгена Хмару знають не тільки в Україні, але і за кордоном. Він створює інструментальну музику, легку для сприйняття і розуміння, тому не дивно, що з ним хочуть співпрацювати багато артистів. В ексклюзивному інтерв'ю виданню "Коментарі" Євген розповів, з якими зірками вже виступав на одній сцені та з ким хоче співпрацювати у майбутньому.

Євген Хмара зізнався, з якими артистами хотів би співпрацювати

"Якщо говорити про українську естраду, то, напевно, простіше написати про тих, з ким я не працював...Моїм першим гостем став Дідьє Маруані, другим гостем був мій друг Олег Скрипка, з яким ми зробили не один проєкт. У новіших шоу на сцену виходили Злата Огневич, TAYANNA, Олег Винник, Слава Камінська", — зазначив композитор.

Євген Хмара розповів, що ці артисти ставали частиною його концертів. З останніх колаборацій композитору особливо запам'ятався спільний кліп зі співачкою Славою Камінської, яка дуже тонко відчуває музику.

Піаніст-віртуоз зізнався, що в майбутньому хотів би співпрацювати з британським музикантом Стінгом та італійським композитором Людовіко Ейнауді.

"Дуже б хотів співпрацювати зі Стінгом. Дивовижний артист, здатний робити складну музику, доступну для більшості. Я б дуже хотів зіграти дуетом на двох роялях з Людовіко Ейнауді", — відзначив Хмара.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, чим український композитор Євген Хмара захоплюється крім музики.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини