Головна Новини Зірки персона Глядачки в передчутті: сексуальний Том Харді стане новим "агентом 007"
commentss НОВИНИ Всі новини

Глядачки в передчутті: сексуальний Том Харді стане новим "агентом 007"

У ЗМІ з'явилася інформація, що популярний актор і улюбленець жінок Том Харді втілить загадкового агента 007

20 вересня 2020, 20:47
Поділіться публікацією:

Популярний голлівудський актор Том Харді зіграє головну роль з нової серії знаменитої "бондіани". Про це повідомляє видання The Vulcan Reporter, зазначивши, що спочатку останнього Джеймса Бонда повинен був виконати Деніел Крейг, але актор передумав брати участь в проекті після виходу фільму "Чи не час помирати".

Глядачки в передчутті: сексуальний Том Харді стане новим "агентом 007"

Також зазначено, що Харді успішно пройшов кастинг в червні поточного року і продюсери вже готові були представити його новим агентом 007 у листопаді — коли повинні були початися зйомки 25-й серії про Джеймса Бонда. Але, як це сталося з багатьма іншими картинами, зйомки перенесли через коронавируса.

Сам актор поки не підтвердив і не спростував цієї інформації, але в соціальних мережах новина швидко отримала схвальні відгуки.

"Це безсумнівно будемо самий сексуальний Джеймс Бонд в історії багатосерійного фільму", — написала одна з прихильниць Харді.

"З нетерпінням чекаємо цього милашку в новому суворому образі, він ідеальний в смокінгу і ця роль саме для нього", — стверджують підписники фан-клубу голлівудського красеня.

Відзначимо, що Том Харді відомий за фільмами "Найп'яніший округ в світі" (2012), "Божевільний Макс" (2015), "Веном" (2018), "вижив" (2015) і іншим не менш помітним і видатним ролям.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що режисер Мартін Скорсезе оголосив про початок зйомок нового фільму.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини