Головна Новини Зірки персона Голлівудський актор представив свої перші мемуари
commentss НОВИНИ Всі новини

Голлівудський актор представив свої перші мемуари

Свої мемуари актор назвав «Зелені вогні»

31 липня 2020, 03:50
Поділіться публікацією:

50-річний голлівудський актор, зірка фільмів "Джентельмени" і "Золото дурнів" Меттью Макконахі збирається випустити свої перші мемуари — книга отримала назву "Зелені вогні". Про це він повідомив на своїй сторінці в Twitter.

Голлівудський актор представив свої перші мемуари

instagram.com/mozistar

За твердженням Макконахі, книга буде базуватися на записах, які він вів протягом багатьох років.

"Як тільки я навчився писати, я почав вести щоденник. Записуючи туди всі події, які здавалися мені важливими, змушували мене сміятися, змушували мене плакати, не спати ночами. Два роки тому я набрався сміливості зібрати ці записи воєдино і подивитися, що з цього вийде, і вийшла книга", — прокоментував він.

Актор також пояснив, що вирішив назвати свою книгу "Зелені вогні", тому що "це історія про те, як бачив я їх, і про те, що всі ми можемо спіймати їх більше в цьому житті...адже нам не подобаються червоні й жовті вогні, бо вони забирають у нас час", — додав він. Мемуари з'являться на полицях магазинів 20 жовтня 2020 року.

Що стосується акторських робіт Макконахі, то в 2019 році шанувальники творчості актора могли бачити його в дамі "Море спокуси", а на початку 2020 року в кримінальному бойовику під назвою "Джентльмени".

Голлівудський актор представив свої перші мемуари - фото 2

Раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що батько Меган Маркл випускає книгу, в якій закликає доньку припинити ниття.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини