Головна Новини Зірки персона Хейлі Бібер зробила нове татуювання на честь чоловіка
commentss НОВИНИ Всі новини

Хейлі Бібер зробила нове татуювання на честь чоловіка

Тіло Хейлі прикрашають кілька татуювань

21 жовтня 2020, 12:00 comments1061
Поділіться публікацією:

Хейлі Бібер зробила нове татуювання на честь чоловіка

Хейлі Бібер / Instagram / @haileybieber

Американські знаменитості Хейлі та Джастін Бібер, які в минулому місяці відзначили своє "паперове" весілля, не соромляться публічно говорити про свої почуття один до одного і не приховують свого сімейного щастя. Нещодавно стало відомо про те, що модель вирішила ще раз підтвердити свою відданість і прихильність до чоловіка і зробила на його честь татуювання. Його знімком поділився на своїй сторінці в Instagram тату-майстер знаменитості.

Тепер на безіменному пальці у моделі красується велика літера імені її коханого — J (Джастін) Ця татуювання просте, гарне і має для Хейлі глибокий зміст. Але одним малюнком дівчина не обійшлася, на шиї вона ще набила слово "beleza", що в перекладі означає "краса".

Тату-майстер написав, що дуже задоволений тим, що модель саме йому довірила таку важливу роботу. Його пост зібрав вже понад 53 тисяч лайків.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що Хейлі та Джастін Бібер нещодавно стали зірками нового випуску журналу Vogue, в якому відверто зізналися, що поки не готові стати батьками.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини