Головна Новини Зірки персона Кеті Перрі та її наречений Орландо Блум стали батьками
commentss НОВИНИ Всі новини

Кеті Перрі та її наречений Орландо Блум стали батьками

Орландо Блум поділився першою фотографією доньки

27 серпня 2020, 09:40
Поділіться публікацією:

У сім'ї знаменитої співачки Кеті Перрі та зірки фільмів "Володаря кілець" Орландо Блума, відбулася щаслива подія — народження доньки, яку назвали Дейзі Дав. Про це на своїй сторінці в Instagram повідомив зірковий батько.

Кеті Перрі та її наречений Орландо Блум стали батьками

Кеті Перрі та Орландо Блум

43-річний Орландо Блум привітав свою доньку в новому світі та зазначив, що пологи у Кеті Перрі пройшли легко і без ускладнень. Він опублікував чорно-білу фотографію, на якій видно маленьку ручку крихітки Дейзі, яка міцно стискає палець батька.

Шанувальники активно вітають зіркову пару і бажають їх новонародженій донечці здоров'я та щастя. До слова, пост знаменитості всього за одну годину зібрав понад 300 тисяч лайків.

Кеті Перрі та її наречений Орландо Блум стали батьками - фото 2

Відзначимо, що це перша спільна дитина знаменитостей, і первісток для співачки Кеті Перрі. А ось в актора вже є син Флінн, якому 9 років.

Нагадаємо, що Кеті Перрі та Орландо Блум кілька разів відкладали своє весілля. Спочатку вони вирішили поміняти місце проведення свята, тому змінили дату, а потім і зовсім відклали його через пандемію коронавірусу.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що в березні 2020 року 35-річна Кеті Перрі зізналася, що чекає дитину від голлівудського актора.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини