Головна Новини Зірки персона Кіану Рівзу - 56: кращі фільми за участю голлівудського актора
commentss НОВИНИ Всі новини

Кіану Рівзу - 56: кращі фільми за участю голлівудського актора

Кіану Ріаз за життя знявся в понад 80-ти фільмах

2 вересня 2020, 13:15 comments1466
Поділіться публікацією:








Найдобріший актор Голлівуду Кіану Рівз сьогодні, 2 вересня, святкує свій день народження. В цьому році знаменитості виповнилося 56 років. З цієї нагоди, видання "Коментарі" підготувало добірку найкращих фільмів з його участю.

Кіану Рівзу - 56: кращі фільми за участю голлівудського актора

Кіану Рівз | Vladtime

"На гребені хвилі" (1991 рік)

На початку 1990-х кар'єра Рівза пішла вгору і його запросили на головну роль у бойовику "На гребені хвилі". За зйомку в кінострічці він отримав нагороду MTV в номінації "Найбажаніший актор". Це фільм із захопливим сюжетом,  погонями та атмосферою кінця минулого століття.


"Швидкість" (1994 рік)

Завдяки цій кінострічці кар'єра Кіану досягла нової вершини. Міжнародний успіх цього бойовика зробив його і Сандру Буллок зірками першої величини. Сюжет кінокартини розповідає історію поліцейського, який намагається врятувати життя пасажирам замінованого автобуса.


"Адвокат диявола" (1997 рік)

У містичній драмі Кіану Рівз зіграв разом з Аль Пачино і Шарліз Терон. Фільм, який розповідає про талановитого юриста, яким зацікавився сам Сатана, мав касовий успіх і хороші відгуки.


"Матриця"

Науково-фантастичний фільм "Матриця", де Кіану зіграв головну роль, приніс йому приголомшливий успіх і популярність. Всього було знято три частини кінострічки, але скоро творці планують представити продовження і до ролі Нео повернеться всіма улюблений Рівз.


"Костянтин: Повелитель пітьми" (2005 рік)

Неможливо обійти стороною містичний трилер "Костянтин", де Кіану зіграв екзорциста і медіума, який виганяє демонів. Ця кінострічка виявилася дуже успішною і повернула актора в центр уваги.


"Будинок біля озера" (2006 рік)

Фантастична мелодрама, де компанію Кіану Рівза знову склала актриса Сандра Буллок. Це історія про чоловіка і жінку, який починають переписку і через деякий час з'ясовується, що вони живуть в різних часових выдрызках, а поштова скринька служить порталом в часі.


"Джон Вік"

Захопливий бойовик, в якому Рівз зіграв колишнього найманого вбивцю. На екрани вийшло вже три частини кінокартини та всі вони отримали хороші відгуки від кінокритиків і глядачів.


Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що Кіану Рівз може з'явитися в новому "Форсажі".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини