Головна Новини Зірки персона Лесі Нікітюк - 33: цікаві факти з життя телеведучої
commentss НОВИНИ Всі новини

Лесі Нікітюк - 33: цікаві факти з життя телеведучої

Тернистий шлях до успіху, який пройшла Леся, багатьох захоплює

19 жовтня 2020, 17:20 comments2268
Поділіться публікацією:

Популярна українська телеведуча Леся Нікітюк святкує сьогодні, 19 жовтня, свій день народження. В цьому році знаменитості виповнилося 33 роки. З цієї нагоди, "Новий канал" зібрав кілька цікавих і маловідомих фактів про телеведучу, які вас здивують.

Лесі Нікітюк - 33: цікаві факти з життя телеведучої

Леся Нікітюк | instagram.com/lesia_nikituk

Потрапила в СІЗО через муку

Леся Нікітюк зізналася, що кілька годин провела в слідчому ізоляторі через рисову муку, яку їй привезла подруга з-за кордону. Вона пересипала її в прозорий пакет і пішла так по вулиці Хмельницького. До неї підійшли співробітники поліції й поцікавилися вмістом пакета, дізнавшись, що там борошно, поліцейські розсміялися, але забрали зірку на кілька годин в ділянку, поки за нею не прийшли батьки.

Мріяла стати моделлю

Нікітюк розповіла, що мріяла колись стати професійною моделлю і підкорювати світові подіуми. Але в її рідному місті не було модельного агентства, тому її мрія не збулася, але зате Леся підкорила українське телебачення.

Вірить в містику

Телеведуча вірить в містику і дружить з мольфаром, який відвідує різні "місця сили", а також випускає свої книги й молитовники. Але разом з цим, Леся стверджує, що не можна собі "наворожити" хороше життя, адже все залежить від бажання людини працювати та розвиватися.

Перші гроші заробила в підлітковому віці

Сім'я популярної телеведучої жила скромно і не завжди могла дозволити собі якісь дорогі речі. Тому, Леся почала заробляти в 12 років і поставила собі психологічну установку на майбутнє — жити краще. Зараз красуня балує себе і точно не шкодує грошей на туфлі та білизну.

Продає одяг для сну

Леся Нікітюк зізналася, що отримувала від шанувальників безліч питань щодо своїх піжам, які шила сама. Потім у неї виникла ідея створити невеликий магазин у соціальній мережі Instagram.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що Леся Никитюк похвалилася стильним осіннім образом.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини