Головна Новини Зірки персона Лідер гурту "Бумбокс" захворів на Covid-19
commentss НОВИНИ Всі новини

Лідер гурту "Бумбокс" захворів на Covid-19

Музикант порівняв вірус з сильною застудою

9 жовтня 2020, 14:41
Поділіться публікацією:

Популярний український музикант Андрій Хливнюк на своїй сторінці в Facebook повідомив, що захворів на коронавірус. Про це пише видання nv.

Лідер гурту "Бумбокс" захворів на Covid-19

Андрій Хливнюк. Фото: segodnya

У своєму пості Андрій написав, що відчуває себе, як при звичайній застуді. Він закликав усіх зберігати обережність і не нехтувати правилами безпеки. Своє повідомлення артист закінчив словами, що якщо є ті, хто дійсно хоче допомогти, то краще протягнути руку допомоги нужденним людям. Він запропонував взяти участь у допомозі дітям-сиротам, які живуть на Сході України.

"Друзі, на жаль, я захворів COVID-19. Відчуваю себе, як при сильній застуді. Не хвилюйтеся, будь ласка, і бережіть себе", — написав музикант.

Про українського виконавця вперше заговорила вся країна, коли у 2007 вийшов його популярний трек "Вахтерам". Тоді його творчістю стали цікавитися російські звукозаписні студії, а у 2009 група Бумбокс випустила спільний альбом з українським діджеєм Tonique.

У 2012 і 2013 роках Хливнюк отримав нагороди музичної премії Yuna в номінації "найкращий автор слів".

Раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що група "Бумбокс" представила нову російськомовну пісню. "ДШ" — пісня російською мовою, написана минулої осені, а записана протягом зими. Повністю зроблена в Києві. Єдине, її мастеринг, як і інших всіх пісень альбому, робився в США. Пісня записана новим складом", — розповів фронтмен гурту.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини