Головна Новини Зірки персона Майкл Джей Фокс завершує акторську кар'єру через хворобу
commentss НОВИНИ Всі новини

Майкл Джей Фокс завершує акторську кар'єру через хворобу

Актор з "Назад у майбутнє" повідомив, що йде на пенсію

18 листопада 2020, 20:10
Поділіться публікацією:

Майкл Джей Фокс повідомив, що залишає акторську справу та випустив мемуари.

Майкл Джей Фокс завершує акторську кар'єру через хворобу

Фото з відкритих джерел

Американський актор кіно та телебачення був на піку популярності, коли йому діагностували хворобу Паркінсона. На той момент актору виповнилося лише 29 років.  В той час він саме був задіяний в зйомках "Вовченя" та "Назад в майбутнє".

Лікарі пророкували молодому актору лише десятиріччя у професії, попри прогнози Фокс ще 30 років не зникав з телеекранів.  Актор отримав безліч нагород за акторську кар’єру, серед них кілька статуеток "Еммі". Майкл Джей Фокс написав книгу мемуарів "Немає часу кращого за майбутнє: оптиміст враховує смертність" після чого повідомив, що збирається на пенсію. 

"Прийшли готові екземпляри моєї книги "Немає часу кращого за майбутнє". Я в захваті, що ви зможете їх прочитати", — повідомляє Фокс у своєму Instagram.

У своїх мемуарах актор пише, що його вимова стає неточною, а також відчуває труднощі в запам’ятовувані тексту.  З часом Фоксу стає важко витримувати робочий графік, а його час на знімальному майданчику скорочується. 

"На все всій час. І мій час, коли я міг проводити 12 годин на зйомках та запам'ятовувати сім сторінок діалогу минає ...  Все змінюється. Але якщо це кінець моєї акторської кар’єри, нехай буде так", — повідомляє актор.

Варто зазначити, що пандемія коронавірусу також потрапила на сторінки мемуарів, як частина життя актора. На них він віддає шану та дякує медичним працівникам. Згадує, як йому була потрібна допомога медиків, коли він відновлювався після операції. 

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли, що французьке радіо "поховало" Королеву Британії та Клінта Іствуда.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини