Головна Новини Зірки персона «Мама важко хвора»: дочка Заворотнюк заговорила про стан актриси
commentss НОВИНИ Всі новини

«Мама важко хвора»: дочка Заворотнюк заговорила про стан актриси

Дівчина вірить, що її мама впорається з будь-якими труднощами

30 листопада 2020, 16:40 comments1108
Поділіться публікацією:

«Мама важко хвора»: дочка Заворотнюк заговорила про стан актриси

Настя Заворотнюк з дочкою Анною| Фото: Instagram

Зірка комедійного серіалу "Моя прекрасна няня" Анастасія Заворотнюк, у якій діагностували онкологічне захворювання, дуже рідко виходить на зв'язок з фанатами й не з'являється на публіці. Але її дочка Анна вперше за довгий час вирішила розповісти, як мама себе почуває.

У неділю, 29 листопада, в Росії відзначали День Матері й з цієї нагоди, 24-річна модель зробила зворушливий пост, розповівши про свою найріднішу людину. Дівчина написала, що її мама зараз важко хворіє, але вона справжній боєць і впоратися з будь-якими труднощами.

"Зараз моя мама важко хвора, але ми переможемо все погане, я впевнена в цьому. Вчора чомусь було особливо боляче від того, що відбувається", — написала Анна на своїй сторінці в Instagram.

Модель написала, що хоче, щоб Анастасія завжди була поруч і була здорова. Також дівчина побажала здоров'я своїм підписникам і їх батькам.

"Швидкого одужання, ми дуже любимо і чекаємо Анастасію", "Здоров'я твоєї Матусі", "Бажаю якнайшвидшого одужання. Впевнена, що з силою і любов'ю випромінюваних вами та вашою родиною, ви переможете всі недуги", — прокоментували фоловери.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що дочка Анастасії Заворотнюк розповіла, як від неї втік актор Леонардо Ді Капріо.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини