Головна Новини Зірки персона Маріо Касасу – 34: кращі фільми з іспанським мачо
commentss НОВИНИ Всі новини

Маріо Касасу – 34: кращі фільми з іспанським мачо

Іспанський актор зіграв у понад 25 фільмах

12 червня 2020, 13:20 comments2208
Поділіться публікацією:








Відомий актор Маріо Касас, 12 червня, святкує день народження. В цьому році знаменитості виповнилося 34 роки. З цього приводу, ми вирішили пригадати найкращі фільми з гарячим іспанським мачо.

Маріо Касасу – 34: кращі фільми з іспанським мачо

Літній дощ (2006)

Маріо Касас дебютував у кінофільмі "Літній дощ", який режисирував Антоніо Бандерас. Там він зіграв одного підлітка, який разом з друзями насолоджувався літом. Здавалося б, ніщо не могло зруйнувати їх ідилію, але життя внесло свої корективи.


Секс, вечірки і брехня (2009)

Цю кінострічки критики сприйняли неоднозначно, зазначивши, що її сюжет занадто відвертий. Але свою роль в ньому Маріо Касас виконав чудово, за що і отримав кілька нагород.


Три метри над рівнем неба (2010)

Велику популярність і славу іспанському актору принесла головна чоловіча роль в мелодрамі "Три метри над рівнем неба". За цю роль він отримав премію ACE як найкращий новий актор. Це одна з найвідоміших романтичних історій про стосунки хлопця та дівчини з "різних світів".


Пальми в снігу (2015)

Романтична драма про велике кохання, історії цілого народу, зв'язку часів і поколінь. Цей фільм став дуже успішним в іспанському прокаті, а Маріо Касасу він приніс звання "Кращий актор року".


Невидимий гість (2016)

У кримінальному трилері Маріо Касаса зіграв молодого бізнесмена Адріана, якого звинувачують у вбивстві своєї коханки. Фільм до останнього кадру тримає в напрузі і захоплює своїм сюжетом. Стрічка мала великий успіх і була тричі перезнята.


Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що нещодавно свій День народження відзначила актриса Джессіка Альба. Ми зібрали добірку кращих фільмів з її участю. Який з них вам подобається?



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: Комментарии
comments

Обговорення


Новини