Головна Новини Зірки персона Михалков: фото протестів в Білорусі "фейкові", а результати виборів сфабриковані, щоб побити рекорд Путіна
commentss НОВИНИ Всі новини

Михалков: фото протестів в Білорусі "фейкові", а результати виборів сфабриковані, щоб побити рекорд Путіна

На думку пропагандиста, протестами в Білорусі керують професіонали в деструктивній діяльності

22 вересня 2020, 19:46
Поділіться публікацією:








Микита Михалков, відомий російський режисер і пропагандист заявив, що фото учасників протестів в Білорусі є фейком і оброблені за допомогою комп'ютерної графіки. Про це він розповідає на YouTube-каналі БесогонTV "Антологія фальші".

Михалков: фото протестів в Білорусі "фейкові", а результати виборів сфабриковані, щоб побити рекорд Путіна

Фото: Михайло Метцель / ТАСС

Михалков переконаний, що протести в Білорусі організували професіонали, навчені деструктивній діяльності. А фото демонстрацій вони обробили в комп'ютерній програмі — саме так було збільшено кількість учасників, справжнє число яких значно менше зображених. Як доказ, він навів за приклад фото, на якому стоять люди навіть там, де повинні стояти фонтани.

Пропагандист переконує, що є "професіоналом" і просить довіряти його словам, звертаючи увагу на "деякі проколи" в фотографіях.

"Це я вам кажу, як професіонал. Ви можете мені довіряти. Подивіться на фото, яке море людей! Тепер зверніть увагу на прогалини в першому ряду між ногами. Не може бути, щоб така кількість людей давала такий просвіт. Це чиста комп'ютерна графіка", — підкреслює Михалков.

Також Михалков заявив, що не впевнений в результатах президентських виборів в Білорусі. За його словами, вони були сфальсифіковані командою Лукашенко, щоб таким чином побити своєрідний рекорд Путіна.

"Ну навіщо ж така фальш? Щоб показати, що за тебе голосує на 1% більше, ніж за Президента Росії?", — поставив риторичне запитання своїм глядачам Михалков.


Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що ЄС не визнав Олександра Лукашенка легітимним президентом Білорусі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини