Головна Новини Зірки персона Модель Наталія Водянова вийшла заміж за мільярдера
commentss НОВИНИ Всі новини

Модель Наталія Водянова вийшла заміж за мільярдера

Водянова перебуває у стосунках з мільярдером вже 9 років

20 вересня 2020, 13:55 comments2396
Поділіться публікацією:

У січні 2020 року стало відомо про те, що французький мільярдер Антуан Арно нарешті зробив пропозицію своїй коханій Наталії Водяновій. Парі довелося відкласти свою пишне весілля через коронавірус, тому вони скромно розписалися в мерії Парижа. Такою інформацією поділилося видання Tatler.

Модель Наталія Водянова вийшла заміж за мільярдера

Інсайдер повідомляє, що радісна подія сталася вчора, 19 вересня, в столиці Франції. Зіркова пара по-скромному розписалася в будівлі мерії. На одруженні Наталії та Антуана був присутній сам мер міста Анн Ідальго.

До слова, знаменитості поки не давали ніяких офіційних коментарів з цього приводу. Фотографій з церемонії теж поки немає.

Нагадаємо, що супермодель Наталія Водянова перебуває у стосунках з мільярдером вже 9 років. У пари народилося двоє синів: Максим і Роман. Також знаменитість виховує трьох дітей від попереднього шлюбу.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що Водянова та Арно планували зіграти у Франції велике весілля, на яке запросили близько 300 осіб. Але через коронавірус і карантинні обмеження в країні свято довелося перенести.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини