Головна Новини Зірки персона Моргану Фрімену - 83: найкращі ролі голлівудського актора
commentss НОВИНИ Всі новини

Моргану Фрімену - 83: найкращі ролі голлівудського актора

Моргану Фрімен зіграв у понад 80 фільмах

1 червня 2020, 12:25 comments1821
Поділіться публікацією:








Доктор, професор, художник, фокусник, криміналіст — цей список ролей, які зіграв Морган Фрімен, можна продовжувати нескінченно. Сьогодні, 1 червня, цей відомий і талановитий актор Голлівуду святкує своє 83-річчя. З цієї нагоди ми вирішили пригадати, якими ролями він найбільше запам'ятався глядачам.

Моргану Фрімену - 83: найкращі ролі голлівудського актора

Шофер міс Дейзі

Ця комедійна драма 1989 року принесла Моргану Фрімену номінацію на "Оскар" за головну чоловічу роль і статус провідного актора. Він зіграв шофера багатої американки єврейського походження, яка гордовито ставилася до свого темношкірого водія, але ряд подій змусив її переглянути своє ставлення.


Втеча з Шоушенка

Художній фільм-драма 1994 року, де Морган Фріман зіграв одну з головних ролей, принесла йому велику популярність. У кінострічці він блискуче увійшов у роль в'язня на прізвисько "Ред".


Сім

Велику славу акторові принесла роль детиктива поліції, який вистежував серійного вбивцю. У цій кінострічці він зіграв з Бредом Піттом.


Крихітка на мільйон

У 2005 році знаменитість був в четвертий раз номінований на найпрестижнішу кінопремію "Оскар" і вперше він забрав цей приз за роль другого плану у фільму "Крихітка на мільйон". Під час зйомок актор працював разом з Клінтом Іствудом.


"Брюс Всемогутній" та "Еван Всемогутній"

Багатьом глядачам Морган Фрімен заповнився за роль Бога у фільмі "Брюс Всемогутній", де він зіграв разом з Джимом Керрі, а після у другій частині "Еван Всемогутній", де його колегою став Стів Карелл.


Темний лицар

Актор взяв участь у супергеройській кінокартині з елементами неонуара "Темний лицар". Там він зіграв Люціуса Фокса — геніального вченого практика, винахідника у сфері військових технологій і автора всіх розробок, використаних Бетменом.


Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що 31 травня легендарний Клінт Іствуд відзначив значний ювілей.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: Комментарии
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини