Головна Новини Зірки персона "На концерт прийшло 12 глядачів": Сергій Притула згадав, яким був шлях до слави
commentss НОВИНИ Всі новини

"На концерт прийшло 12 глядачів": Сергій Притула згадав, яким був шлях до слави

Сьогодні він знаходиться на піку своєї телевізійної популярності

9 вересня 2020, 17:21 comments1436
Поділіться публікацією:

Сергій Притула відомий телеведучий і автор власної розважальної програми. Його приїзду чекають шанувальники багатьох українських міст, щоб почути свіжі і якісні жарти. Але так було далеко не завжди. В одному зі своїх інтерв'ю комік розповів, як йому доводилося виступати перед кількома глядачами в залі. Про це пише видання newsyou.

"На концерт прийшло 12 глядачів": Сергій Притула згадав, яким був шлях до слави

"На концерт прийшло 12 глядачів": Сергій Притула згадав, яким був шлях до слави. Фото: rbc.

Сергій починав свою кар'єру в Сomedy Club, перш ніж наважився на самостійну діяльність. Йдучи з цього проекту, він був упевнений, що його популярності вистачить, щоб швидко набрати аудиторію.

В інтерв'ю шоумен ділиться спогадами про те, що коли Сomedy Club приїжджав в будь-яке місто, то в залі було мінімум 600 людей. Коли ж він почав гастролювати з "Вар'ятами", то отримав зовсім не те, на що очікував. На одному з концертів у залі були присутні лише 12 глядачів, а тільки в команді "Вар'ятів" було 16 чоловік.

"Ми так ржали, такий класний концерт дали, це був фактично квартирник. Директор клубу плакав від сміху, дивувався, чого люди не прийшли. А я плакав, бо потрапив на 1500 доларів ", — ділиться артист.

Але навіть ця ситуація не зупинила Притулу в своєму прагненні зібрати перший аншлаг. Спочатку на шоу "Вар'яти" приходило близько 30-40 чоловік, поки у Львові хлопці не зібрали повний зал.


Раніше видання "Коментарі" повідомляло, Каменських розповіла, чому не хотіла робити весілля.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини