Головна Новини Зірки персона Надія Мейхер зізналася, що допомогло їй подолати важку депресію
commentss НОВИНИ Всі новини

Надія Мейхер зізналася, що допомогло їй подолати важку депресію

Артистка вперше відверто розповіла про свою депресію

5 жовтня 2020, 18:30 comments1537
Поділіться публікацією:

Колишня учасниця групи "ВІА Гра" вперше відверто розповіла, як їй вдалося пережити депресію. У своєму інтерв'ю для шоу "Танці з зірками" Мейхер розповіла, що протягом двох років страждала від психічного розладу. Про це пише видання segodnya.

Надія Мейхер зізналася, що допомогло їй подолати важку депресію

Надія Мейхер. Фото: karavan

Актриса зізналася, що депресія почала її переслідувати після народження сина Ігоря. У якийсь момент її життя просто наступила чорна смуга: виснажливі і часті гастролі, кошмари ночами і невдоволення своїм життям. Надія розповіла, що тоді вона жила тільки заради своєї дитини — вона була її мотивацією, щоб не здатися.

А потім, коли співачка усвідомила, що у неї серйозні проблеми з психікою, то вирішила піти на консультацію до психолога. Прийоми не пройшли даром, і зараз знаменитість навіть почала замислюватися над тим, щоб знову повернутися в український шоу-бізнес.

Також Мейхер відзначила, що участь у "Танцях із зірками" допомагає їй відновлювати душевні сили і набути сили знову. Саме боротьбі за життя був присвячений танцювальний номер Надії Мейхер і її партнера Кирила Васюка в 6 ефірі програми.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, "Життя змусило дійти до цього дна": Могилевська розповіла про найскладніший період у житті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини