Головна Новини Зірки персона Нахабно "підрізали": зірка проекту "Танці з зірками" потрапив в ДТП
commentss НОВИНИ Всі новини

Нахабно "підрізали": зірка проекту "Танці з зірками" потрапив в ДТП

Наслідками аварії танцюрист поділився на своїй сторінці

8 вересня 2020, 17:30 comments9963
Поділіться публікацією:

Український хореограф, який став відомий після своєї участі в "Танцях із зірками", потрапив в ДТП. Про це пише видання clutch.

Нахабно "підрізали": зірка проекту "Танці з зірками" потрапив в ДТП

Нахабно "підрізали": зірка проекту "Танці з зірками" потрапив в ДТП. Фото: viva.

Максим Єжов починав свою кар'єру в складі шоу-балету Олі Полякової, а потім став партнером Лесі Никитюк в популярному шоу. Стало відомо, що машина, в якій він перебував, злетіла з траси і кілька разів перекинулася. На щастя, Максим відбувся незначними подряпинами. Але після того, як він відпрацював на кількох концертах Полякової, з'ясувалося, що у нього зламано ребро. Неприємний інцидент трапився через водія, який на великій швидкості "підрізав" хореографа.

На своїй сторінці в Instagram Єжов написав, що від його машини залишилася тільки гора незрозумілих уламків. Також додав, що його нахабно підрізали, і він перелетів через кювет. Максим заявив, що має намір розшукати винуватця аварії.

Нахабно ”підрізали”: зірка проекту ”Танці з зірками” потрапив в ДТП - фото 2

"Всім привіт .... я живий здоровий), але прошу у вас допомоги в інформації! Розшукуємо винного в ДТП, водія та Машину сріблястий Hyundai i30, який робив небезпечний маневр, з боку села Болгарка у напрямку до Києва, і зник з місця ДТП! Help !!!!! ", — написав Єжов на своїй сторінці.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини