Головна Новини Зірки персона Найбільш високооплачуваний кіноактор став третім за популярністю в Instagram
commentss НОВИНИ Всі новини

Найбільш високооплачуваний кіноактор став третім за популярністю в Instagram

Число прихильників Скелі в Instagram перевалило за 200 млн

12 жовтня 2020, 13:50
Поділіться публікацією:

Найбільш високооплачуваний кіноактор став третім за популярністю в Instagram

Дуейн Джонсон. Фото: belta.by

Один з найбільш високооплачуваних акторів Америки став ще і найпопулярнішим чоловіком в соціальних мережах. Дуейн Джонсон або ж Скеля опинився на 3 місці в Instagram за кількістю підписників — їх нарахували вже понад 200 мільйонів, передає видання lenta.

Знаменитість прокоментував новий рекорд на своїй сторінці в Instagram. Він опублікував відео, в якому розповів своїм фанатам, чому отримав таку популярність, а також подякував їм. Дуейн каже, що в абсолютно будь-якій ситуації потрібно говорити правду, але робити це з великою повагою, гідністю і співчуттям. Він упевнений, що при такому підході можна побачити справжній прогрес і ясність. Свою промову зірка закінчив вдячністю за те, що йому випала нагода сказати свою правду.

"Завжди говори правду. І коли ви говорите правду — робіть все можливе, щоб говорити з гідністю, співчуттям, повагою, врівноваженістю і співчуттям. Навіть коли розмови стають незручними — коли ви підходите з повагою та обережністю — по іншу сторону дискомфорту — ясність і прогрес", — розповідає Скеля.

Варто зазначити, що на 1 місці по числу підписників опинився португальський футболіст Крішітіану Роналду — 238 мільйонів шанувальників, на другому місці американська виконавиця Аріана Гранде — 203 мільйони фоловерів.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що Деніел Крейг дав кумедну пораду новому Джеймсу Бонду.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини