Головна Новини Зірки персона Наречена Остапчука пояснила, чому вони поспішають з весіллям
commentss НОВИНИ Всі новини

Наречена Остапчука пояснила, чому вони поспішають з весіллям

Остапчук зробив дівчині пропозицію після року стосунків

5 жовтня 2020, 10:40 comments1394
Поділіться публікацією:








В кінці вересня український телеведучий Володимир Остапчук оголосив про нову дату свого весілля з коханою Крістіною Гірняк. Пара активно готується до важливого заходу, який відбудеться вже 15 жовтня. Але багатьох цікавить питання, чому знаменитості так поспішають піти під вінець, адже з дня їх заручин минуло всього два місяці. На це питання відповіла Христина в програмі "Світське життя з Катериною Осадчою".

Наречена Остапчука пояснила, чому вони поспішають з весіллям

JetSetter.ua

33-річна Христина зізналася, що для них особливої ролі не грає штамп у паспорті, просто вони вирішили не затягувати з весіллям, бо в майбутньому "можуть піти дітлахи" і буде вже не до святкування.

Дівчина розповіла, що вони з коханим давно говорили про весілля і шоумен сам сказав, що мріє, щоб вона йшла до нього в білій сукні.

Зараз пара активно готується до свята, їх весілля буде не великим, але душевним, в колі найближчих людей. У Христини буде три весільних вбрання.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що в кінці 2019 року стало відомо, що ведучий Володимир Остапчук розлучається зі своєю дружиною Оленою. У пари є двоє спільних дітей. Колишня дружина шоумена звинуватила його в зрадах.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини