Головна Новини Зірки персона «Насолоджуюся»: дочка Спілберга розповіла про роботу в порноіндустрії
commentss НОВИНИ Всі новини

«Насолоджуюся»: дочка Спілберга розповіла про роботу в порноіндустрії

Дівчина зізналася, що дуже задоволена своєю роботою

10 листопада 2020, 19:10 comments1327
Поділіться публікацією:

24-річна Мікаела — прийомна дочка відомого режисера Стівена Спілберга працює в порноіндустрії й вперше відверто розповіла про свою кар'єру.

«Насолоджуюся»: дочка Спілберга розповіла про роботу в порноіндустрії

Стівен Спілберг і його донька Мікаела | фото: Chris Carlson/AP/Shutterstock

Дівчина зізналася, що почала працювати в порно, тому що захотіла бути фінансово незалежною і зараз вона цілком задоволена своїм рішенням. Мікаела зізналася, що насолоджується своєю діяльністю, адже ця робота подарувала їй повноцінний спосіб існування.

Дочка Спілберга розповіла, що її психологічний стан покращився і вона навіть почала танцювати. Раніше дівчина не раз піддавалася депресії та захоплювалася наркотичними речовинами, а робота в порноіндустрії, за її словами, допомогла їй впоратися з емоційними проблемами.

Відомо, що батьки Мікаели не стали перешкоджати її кар'єрі в настільки пікантній сфері, але все ж були збентежені та схвильовані публічним визнанням дочки.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що в лютому 2020 року прийомна дочка Спілберга заявила, що буде зніматися в дорослих фільмах. Але тільки в жанрі "соло", а інші пропозиції буде відхиляти, тому що у неї є коханий чоловік і вона не хоче нашкодити їхнім стосункам.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини