Головна Новини Зірки персона Наталя Могилевська вперше замислилася про пластику
commentss НОВИНИ Всі новини

Наталя Могилевська вперше замислилася про пластику

Нещодавно Могилевська здивувала новим іміджем

13 жовтня 2020, 12:30
Поділіться публікацією:

45-річна популярна артистка Наталя Могилевська, яка нещодавно розповіла про найскладніший період у своєму житті, здивувала шанувальників роздумами про пластичну хірургію. Своїми думками знаменитість поділилася на сторінці в Instagram.

Наталя Могилевська вперше замислилася про пластику

Наталя Могилевська | instagram.com/nataliya_mogilevskaya)

Співачка зізналася, що ще ніколи не лягала під ніж до пластичного хірурга, а свою молодість і природну красу підтримує власними силами. При цьому, Могилевська відзначила, що пластична хірургія зробила крок далеко вперед і зараз можна зробити операцію, яка не залишає після себе швів. Артистка поцікавилася у своїх підписників, як вони ставляться до таких методів омолодження.

Наталя Могилевська вперше замислилася про пластику - фото 2

Шанувальники зірки відзначили, що вона має чудовий вигляд і їй не потрібно вдаватися до подібних процедур: "Залишайтеся такою ж, залишайтеся сама собою, не перетворюйтеся в ляльку", "Пластична операція це про неприйняття себе перш за все", "Ви прекрасні й навіть не думайте щось міняти".

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що екс-учасниця "ВІА Гри" Надія Мейхер-Грановська розповіла про пластичні операції.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини