Головна Новини Зірки персона Наташа Корольова пояснила, чому Тарзан її зрадив
commentss НОВИНИ Всі новини

Наташа Корольова пояснила, чому Тарзан її зрадив

Королева підкреслила, що кожна сім'я може зіткнутися з кризою

4 жовтня 2020, 13:45 comments1402
Поділіться публікацією:








У вересні цього року Тарзан — чоловік популярної артистки Наташі Корольової публічно заявив, що зрадив своїй дружині з іншою жінкою, підкресливши, що його "розвели". Після скандалу, Наташа Корольова в бесіді з психологом Аллою Занімонец спробувала пояснити таку поведінку свого чоловіка.

Наташа Корольова пояснила, чому Тарзан її зрадив

instagram.com/koroleva__star

Артистка не стала конкретно розповідати про свою сімейну ситуацію, лише підкреслила, що зараз переживає кризу середнього віку. Вона пояснила, що в цей період найчастіше в сім'ях відбуваються "неблагополучні" ситуації, наприклад, чоловіки йдуть до молодих коханок. А все тому що, цю кризу жінка переживає важче, їй доводиться переглядати своє життя і цінності, а партнер може не розділяти з нею цей період, тому відбуваються непорозуміння.

Королева розповіла, що чоловікам в цьому плані простіше, він "на ліво сходив і як би поправив ситуацію", а жінка так не може, тому що у неї діти й вона повинна підтримувати домашнє вогнище.

Артистка вважає, що в період цієї кризи дуже важливо зібратися і змінити якось своє життя, зокрема викинути всі старі речі з гардеробу і купити собі щось нове.

Королева вважає, що кожна сім'я може зіткнутися з кризою, але не кожна може винести з неї урок та йди далі.

"В японській мові слово криза складається з двох ієрогліфів, один перекладається" руйнування ", другий — шанс! Руйнування дає нам новий шанс ", — сказала співачка.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що український співак Сергій Бабкін відверто розповів, що зрадив своїй дружині.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини