Головна Новини Зірки персона Названо ім'я «Жінки року» за версією журналу Billboard
commentss НОВИНИ Всі новини

Названо ім'я «Жінки року» за версією журналу Billboard

Вибір редакції журналу здивував шанувальників

19 листопада 2020, 13:30 comments1139
Поділіться публікацією:

Американське видання Billboard визначило переможницю в номінації "Жінка 2020 року". Цей почесний титул дістався 28-річній хіп-хоп виконавиці Cardi B. Шанувальників здивував такий вибір редакції.

Названо ім'я «Жінки року» за версією журналу Billboard

Cardi B (фото з відкритих джерел)

У журналі заявили, що протягом 2020 співачка Cardi B активно працювала, її композиція "WAP", випущена в серпні, стала лідером в чарті Billboard Hot 100. Пісня зібрала 93 млн стрім-потоків, 125 тис. цифрових завантажень і 11,6 млн радіопрослуховувань.

Крім цього, виконавиця спільно з американським брендом Reebok випустила колекцію спортивного одягу і взуття. А ще Cardi B активно висловлювала свою політичну позицію і навіть хотіла стати "частиною Конгресу".

Багато користувачів були здивовані тим, що саме Cardi B заслужила звання "Жінка року". Співачка ж на своєму Instagram-акаунті опублікувала відеозвернення, в якому розповіла, що люди не бачать і половини того, що вона робить. Знаменитість пояснила, що займається благодійністю і зустрічається з чиновниками, щоб обговорити важливі проблеми населення.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що Cardi B подарувала своєму чоловікові на день народження холодильник з "зеленню".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини