Головна Новини Зірки персона Нова колаборація: Джамала і Pianoбой презентували пісню
commentss НОВИНИ Всі новини

Нова колаборація: Джамала і Pianoбой презентували пісню

"Ендорфіни" - для того, щоб посміхатися, щоб закохуватися і подарувати слухачам трохи легкості, якої нам всім так не вистачає"

11 вересня 2020, 20:11 comments1025
Поділіться публікацією:








Пісня "Ендорфіни", виконана разом з Дмитром Шуровим, була написана ще 3 роки тому. Джамала зізналася, що створила її, коли була вагітна Еміром-Рахманом. Тоді співачка вирішила відкласти трек до кращих часів, і на деякий час навіть забула про нього. Про це вона повідомила на своїй сторінці в Facebook.

Нова колаборація: Джамала і Pianoбой презентували пісню

Нова колаборація: Джамала і Pianoбой презентували пісню. Фото: gordonua.

Настав день, коли зірка нарешті вирішила відправити демо-версію Pianoбой. Вона поділилася, що ця пісня асоціювалася саме з цим українським виконавцем: була в ній ця легкість, що притаманна і Дімі. Шуров відповів не відразу, а лише з настанням карантину. Коли його частина пісні була вже готова, він написав, що готовий створити новий дует.

Джамала впевнена в тому, що "Ендорфіни" допоможуть слухачам відчути легкість і закоханість, яка так необхідна нам усім. Pianoбой, в свою чергу, прокоментував прем'єру пісні словами, що закохуватися — це корисно для душі. Тому що це дозволяє впускати в себе щось нове.

"А якщо ви тимчасово забули, як це — можете для початку закохатися в цю пісню, в українську природу, яку ми зняли в кліпі на неї, в Джамалу і мене", — поділився Дмитро.


Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що Тіна Кароль і Snoop Dogg презентували спільну пісню.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини