Головна Новини Зірки персона Обіцяв одружитися: Бреда Пітта звинувачують в шлюбних аферах
commentss НОВИНИ Всі новини

Обіцяв одружитися: Бреда Пітта звинувачують в шлюбних аферах

Бред Пітт свою провину повністю заперечує

10 жовтня 2020, 11:40
Поділіться публікацією:

Поле того, як голлівудський красень Бред Пітт полетів до Франції з 27-річною моделлю, його особисте життя активно обговорюють в мережі. Але недавно актор потрапив в неприємний інцидент. Жінка з Техасу подала на нього в суд за те, що він виманив у неї гроші та обіцяв одружитися, але так нічого і не зробив. Таку інформацію надало видання Tmz.

Обіцяв одружитися: Бреда Пітта звинувачують в шлюбних аферах

Бред Пітт | Matt Winkelmeyer | Источник: Getty Images

Американка стверджує, що перевела 40 тисяч доларів на рахунок Бреда Пітта за те, щоб він взяв участь в декількох благодійних заходах, метою яких є збір коштів на відновлення будинків, зруйнованих ураганом "Катріна". Але актор так і не спромігся з'явиться, аргументуючи це своїм завантаженим графіком.

Жінку обурила така поведінка голлівудської зірки, тому вона подала на нього до суду. Американка заявила, що крім цього, у неї з Бредом Піттом був роман і він навіть пообіцяв на ній одружитися. Але після того, як вона перестала переводити йому кошти, актор зник.

Сам Бред Пітт стверджує, що вперше бачить цю жінку і ніяких грошей від неї не отримував. Швидше за все, жінка стала жертвою афериста, який видавав себе за зірку "Бійцівського клубу".

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що Бред Пітт створив рожеве шампанське і назвав його вартість.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини