Головна Новини Зірки персона Оце так сюрприз: Оля Полякова зробила «бридкий» подарунок дочці (відео)
commentss НОВИНИ Всі новини

Оце так сюрприз: Оля Полякова зробила «бридкий» подарунок дочці (відео)

Подарунок, який харчується живими тарганами

7 жовтня 2020, 14:07
Поділіться публікацією:

Популярна українська артистка вирішила привітати доньку Алісу з 12-річчям вельми незвичайним способом. Вона подарувала дівчинці ящірку, яка харчується живими тарганами. Про це пише видання fakty.

Оце так сюрприз: Оля Полякова зробила «бридкий» подарунок дочці (відео)

Оля Полякова. Фото: rbc

На своїй сторінці в Instagram співачка опублікувала відео, щоб показати шанувальникам, як пройшов день народження дочки. Як бачимо, зіркова мама ретельно підготувалася до святкування: прикрасила зал в стилі джунглів, замовила аніматорів в костюмах динозаврів, торт з драконом і, звичайно ж, найбільшою несподіванкою став головний подарунок. Проте, Аліса оцінила такий "бридкий" сюрприз, але поки боїться годувати нового домашнього улюбленця живими тарганами.

На відео також можна побачити, що на свято прийшло багато друзів дівчинки, і що всі були в захваті від такої незвичайної тематики свята. Сама Полякова розповіла, що всі домашні бояться годувати ящірку живою їжею, тому цим поки що займається старша дочка Марія.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що Полякова показала себе "без фотошопу" і розсмішила шанувальників. Вона постала в новому образі, а точніше продемонструвала, як би виглядала її фігура з надмірною вагою. Таким чином, співачка з гумором вирішила відповісти хейтерам, які неодноразово звинувачували її в тому, що вона використовує фотошоп.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини