Головна Новини Зірки персона "Ох, ракета": Маша Єфросиніна в мереживній сукні приголомшила соцмережі танцем
commentss НОВИНИ Всі новини

"Ох, ракета": Маша Єфросиніна в мереживній сукні приголомшила соцмережі танцем

Українська ведуча Маша Єфросініна в чорній мереживній сукні показала, як робить за допомогою живота і стегон хвилю

29 вересня 2020, 15:13
Поділіться публікацією:

Відому українську ведучу шанувальники обожнюють за те, що вона не соромиться бути справжньою і показувати свої почуття. І сама Єфросиніна в одному зі своїх інтерв'ю поділилася, що в якийсь момент їй просто набридло бути "відмінницею", і вона вирішила виключити цей режим. А останній її пост в Instagram викликав справжній фурор, передає видання lux.

"Ох, ракета": Маша Єфросиніна в мереживній сукні приголомшила соцмережі танцем

Маша Єфросиніна. Фото: lux

Єфросиніна не боїться показати себе без макіяжу, в домашньому вбранні або втомлену. Але буває і навпаки: вона може здивувати своїм яскравим і впевненим образом.

На фотографії знаменитість позує в чорній мереживній сукні, яка просто ідеально підкреслює її талію. Також Маша опублікувала ще й відео, на якому продемонструвала своє вміння красиво рухатися. Її рухи дійсно були дуже пластичними і ефектними.

У коментарях фанати не стали приховувати свого захоплення зіркою, і написали безліч приємних компліментів.

"Ох, ракета ти, Марійко", "Що за краса?", "Яка ж ви красуня. Цей наряд дуже вигідно підкреслює вашу фігуру!", — прокоментували підписники.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, в діловому костюмі: Маша Єфросиніна з'явилася на офіційному заході з президентом. На ній був ніжно-рожевий костюм від бренду Katimō з прямими брюками і подовженим піджаком. Свій образ Евфросініна підкреслила човниками бежевого кольору, помадою в тон костюму і зібраними в високий пучок волоссям.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини