Головна Новини Зірки персона Остапчук поділився цікавими деталями свого весілля
commentss НОВИНИ Всі новини

Остапчук поділився цікавими деталями свого весілля

Володимир і Христина вибрали для себе незвичайні обручки

8 жовтня 2020, 16:10
Поділіться публікацією:

Популярний телеведучий Володимир Остапчук та його наречена Христина Гірняк, яка нещодавно розповіла, чому вони так поспішають з весіллям, поділилися новими подробицями свого свята, передає телеканал "Україна".

Остапчук поділився цікавими деталями свого весілля

Володимир Остапчук та Христина Гірняк

Знаменитості активно готуються до весілля, яке відбудеться під Києвом в заміському комплексі вже в наступний четвер, 15 жовтня. Гостей на весіллі буде не багато, всього 45 осіб, але зате самі рідні та близькі. Вранці пара розпишеться в РАГСі, а ввечері відбудеться романтична церемонія і вечірка.

Володимир Остапчук розповів, що у них з Христиною незвичайні обручки, замовлені в українського дизайнера. Усередині обручок є напис, який закохані поки тримають в таємниці, але прочитати його  можна, коли з'єднати дві обручки в одну.

На весіллі у знаменитостей виступатиме піаніст-віртуоз Євген Хмара, а також український співак LAUD. Свято будуть вести два ведучих, але поки їх імена тримаються в секреті.

Нагадаємо, що для Володимира Остапчука це буде другий шлюб, а для Христини — перший. Український ведучий вже виховує двох дітей: дочку Емілію і сина Евана.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що 19 серпня Володимир Остапчук зробив пропозицію руки та серця своїй коханій Христині Гірняк після року стосунків.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини