Головна Новини Зірки персона Перше місце Apple Music: Дорофєєва стала першою українською співачкою, яка очолила чарт 2020
commentss НОВИНИ Всі новини

Перше місце Apple Music: Дорофєєва стала першою українською співачкою, яка очолила чарт 2020

А кліп артистки на сольну роботу "Gorit" набрав більше двох мільйонів переглядів на YouTube

23 листопада 2020, 20:15
Поділіться публікацією:

Надя Дорофєєва посіла перше місце в престижному чарті Apple Music "Топ-100 Україна". Таким чином знаменитість стала першою українською виконавицею, якій вдалося піднятися на лідируючу сходинку в 2020 році.

Перше місце Apple Music: Дорофєєва стала першою українською співачкою, яка очолила чарт 2020

ФОТО: З відкритих джерел

Її сольна пісня під назвою "Gorit" також потрапила в чарти: "Майбутні хіти", "Головні новинки" і "Попкорн". Своїм успіхом зірка поділилася в соціальній мережі Instagram.

Більшість шанувальників Дорофеєвої привітали її з першим місцем престижного рейтингу, а деякі обурилися тим, що провідні рядки в українських чартах продовжують посідати російські виконавці:

"Сумна статистика. Сумно усвідомлювати, що в українського слухача в перших рядах стоїть російський шлак", — написали в коментарях до посту співачки.

До слова, кліп на сольну пісню Наді Дорофєєвої також виявився в трендах на платформі YouTube. Його переглянули вже понад два мільйони користувачів.

Нагадаємо, що шанувальники співачки розкритикували нову відеороботу виконавиці. Багатьох слухачів обурило те, що однією з локацій в кліпі став міст над Алеєю Героїв Небесної Сотні.






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини