Головна Новини Зірки персона Помер Мак Девіс - легендарний американський співак і автор «золотої колекції» Елвіса Преслі і Сінатри
commentss НОВИНИ Всі новини

Помер Мак Девіс - легендарний американський співак і автор «золотої колекції» Елвіса Преслі і Сінатри

Зірці було 79 років

30 вересня 2020, 15:15
Поділіться публікацією:








Американська асоціація музики кантрі повідомила про смерть Мака Девіса — легендарного американського співака, актора, композитора і автора пісень Елвіса Преслі.

Помер Мак Девіс - легендарний американський співак і автор «золотої колекції» Елвіса Преслі і Сінатри

Фото: Kevin Winter / Getty Images / NBC

Повідомляється, що співак помер вчора, 29 вересня.

"Висловлюємо свої співчуття у зв'язку з відходом з життя легендарного співака, автора пісень і колишнього ведучого церемонії CMA Awards Мак Девіса. Щирі співчуття його рідним і друзям в цей непростий час", — написали в Асоціації.

Про смерть Девіса написав і його менеджер Джим Морі на своїй сторінці в Facebook.

"З важким серцем оголошую про кончину Мак Девіса. Він був оточений любов'ю всього свого життя і дружиною 38 років, Лізою і його синів Скотта, Ноа і Коді. Мак був моїм клієнтом понад 40 років, а головне, моїм найкращим другом. Він був легендою музики, але його найважливішою творчістю було те, що він був люблячим чоловіком, батьком, дідусем і другом. Буду сумувати по сміху над нашими численними пригодами і його проникливим почуттям гумору", — підкреслив Джим Морі.

Також він заявив, що причиною смерті зірки стали проблеми з серцем — недавно Девіс переніс складну операцію.

Мак Девіс народився в 1942 році в штаті Техас, США. Він став автором багатьох пісень в стилі кантрі. У 60-х роках Девіс став співпрацювати з Елвісом Преслі. Спеціально для короля рок-н-ролу написав такі пісні, як A Little Less Conversation, Memories, In The Ghetto і Do not Cry, Daddy.

У 1972 році Мак Девіс почав сольну кар'єру. Його хіт Baby Do not Get Hooked on Me стала хітом на довгі роки. Водночас він знявся і в комедійній драмі "Північний Даллас Сорок", а потім продовжив зніматися у фільмах і серіалах, часто граючи невеликі епізодичні ролі.

Також відомо, що він написав кілька пісень для Френка Сінатри.


Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що на території Сполучених Штатів Америки помер емір Кувейту шейх Сабах аль-Ахмед аль-Джабер ас-Сабах.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини