Головна Новини Зірки персона Помер відомий український актор і режисер
commentss НОВИНИ Всі новини

Помер відомий український актор і режисер

Артистові було 66 років

1 грудня 2020, 15:40 comments1344
Поділіться публікацією:

На жаль, коронавірус йде в наступ і з кожним днем забирає все більше і більше життів. 30 листопада від наслідків коронавірусної інфекції зупинилося серце відомого українського актора і режисера Олега Модзелевського. Артист помер на 67 році життя.

Помер відомий український актор і режисер

ФОТО: З відкритих джерел

Фотограф Сергій Рижков розповів про цю трагічну подію на своїй сторінці в Facebook:

"З великим сумом дізнався, що КОВІД забрав життя актора і режисера, прихожанина Свято-Троїцького Іонинського монастиря раба Божого Олега Модзелевского".

Український актор Модзелевський народився у 1954 році. Успішно закінчив навчальний заклад Київський національний університет театру, кіно і телебачення імені Карпенка-Карого, отримавши спеціальність кінооператора.

Олег Модзелевський зіграв ролі в десятці популярних фільмів і серіалів, серед яких "Порох і дріб", "Я подарую тобі світанок", "Міський пейзаж", "Повернення Мухтара", "Сільський романс", "Серцебиття". Примітно, що в більшості кінострічок він з'являвся в ролі священика чи ченця, оскільки був вельми віруючою людиною.

Більшу частину життя Модзелевський присвятив грі в театрі, а також займався роботою оператора. Артист також захоплювався живописом і фотографією.

Нагадаємо, що 26 листопада від Covid-19 також померла дружина українського письменника і політичного діяча Юрія Щербака — Марія.

Раніше "Коментарі" писали про те, що пішов з життя актор Девід Проуз, найбільш відомий як виконавець ролі Дарта Вейдера в класичній трилогії "Зоряних воєн". Девід Проуз помер в результаті важкої хвороби, але ніяких деталей не повідомляється.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини