Головна Новини Зірки персона Регіна Тодоренко отримала роботу на українському радіо
commentss НОВИНИ Всі новини

Регіна Тодоренко отримала роботу на українському радіо

Регіна Тодоренко готова освоювати нові горизонти в Україні

29 липня 2020, 17:40
Поділіться публікацією:

Невгамовна Регіна Тодоренко нещодавно заінтригувала прихильників заявою про те, що готова приступити до трьох нових проектів, але змовчала про те, які сюрпризи чекають її шанувальників. І, нарешті, стало відомо про один з нових напрямків роботи зірки "Орла і Решки". Регіна стала ведучою однієї з програм на українській радіостанції.

Регіна Тодоренко отримала роботу на українському радіо

Вона готова ділитися з шанувальниками своїм багатим досвідом, набутим під час численних подорожей і з задоволенням розповість про це радіослухачам. Про це пише видання ViVA!

Регіна сподівається, що її поради і досвід стане в нагоді мандрівникам, коли кордони знову відкриють, і вони зможуть пізнавати світ з різних сторін і насолоджуватись його різноманіттям.

"Мені завжди було цікаво спробувати себе в ролі радіоведучої і вести програму українською мовою. Для мене робота на радіо — це абсолютно новий досвід!" — поділилася Регіна.

Також вона додала, що закриття кордонів через пандемію коронавірусу дало можливість краще дізнатися і вивчити рідну країну, побувати в її раніше відомих куточках і заново відкрити для себе Батьківщину.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що Регіна Тодоренко випустила фільм про домашнє насильство.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини