Головна Новини Зірки персона «Рідні приховували»: померла актриса серіалу «Вулиці розбитих ліхтарів»
commentss НОВИНИ Всі новини

«Рідні приховували»: померла актриса серіалу «Вулиці розбитих ліхтарів»

Померла російська акторка театру і кіно Світлана Обідіна, яка зіграла в серіалі «Вулиці розбитих ліхтарів» і «Мажор»

25 листопада 2020, 10:15
Поділіться публікацією:

У віці 45 років пішла з життя відома актриса Світлана Обідіна, яку багато глядачів знали по детективному серіалу "Вулиці розбитих ліхтарів".

«Рідні приховували»: померла актриса серіалу «Вулиці розбитих ліхтарів»

фото з відкритих джерел

Сумну новину повідомили на сайті петербурзького театру-фестивалю "Балтійський дім". Колеги відзначили, що Світлана була дуже життєрадісною жінкою, яка дарувала всім тепло і щастя, а від її посмішки ставало світліше.

Про причини смерті актриси не повідомляється. Відомо лише, що вона померла 18 листопада і рідні нібито приховували цю новину, тому для деяких колег це стало великим шоком. Подейкують, що Світлана могла померти від коронавірусної інфекції, але це лише припущення, тому, що "ходять" різні версії щодо причин її смерті.

Нагадаємо, що вона виступала в театрі й знімалася в кіно. Найбільше глядачам актриса запам'яталася завдяки серіалам "Вулиці розбитих ліхтарів" і "Мажор".

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, 21 листопада померла мексиканська актриса Мален Моралес, яка отримала найбільшу популярність завдяки серіалам "Багаті теж плачуть" і "Дика Роза".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини